Healing

Ik geef healingen waarmee op een grondige en simpele manier blokkades opgeruimd kunnen worden op verschillende niveaus. Dit kan lichamelijk, mentaal, emotioneel en energetisch zijn. Je kan overtuigingen oplossen, inzichten krijgen en pijnklachten verminderen met als resultaat lichter en vrijer leven. Ik werk ook gericht op lichamelijke klachten!

Er zijn twee mogelijkheden:
1. Ik doe de healing op afstand en app je zodra ik het gedaan heb waarna we telefonisch contact hebben waarbij ik kort feedback en tips geef nav de healing. Deze healing kan je ook voor iemand anders aanvragen. Kosten: €70,- per healing of  een 5 strippenkaart van €300,- die je ook voor anderen mag gebruiken. Een strippenkaart is maximaal 1 jaar geldig vanaf het moment van betalen.
2. Wij doen de healing samen via telefoon, skype of zoom waarbij ik jou begeleid. Deze healing heeft vaak een diepere werking. Kosten: €100,-

Na afloop stuur ik een tikkie. Mocht je een factuur willen dan komt er € 5,– extra bij (vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB).

Voor vragen en het maken van een afspraak kan je mij mailen, bellen of app’en: berenice.smits@hotmail.com of 06-11375989

Ervaringen van klanten:
Saskia, ondernemer: De healing van Berenice heeft me verrassend veel inzicht gegeven in wat er speelt in m’n lijf en gevoel, en hoe daar mee om te gaan. Wat ik vooral bijzonder vond is dat je er zelf bij bent. Dat je het in wezen zelf doet/ontdekt, met Berenice als een rustige, betrouwbare en professionele reisbegeleider. Het gaf me een gevoel van zelfbeschikking en kracht. Zeer aan te raden!

Een goede vriendin van me vertelde over haar ervaringen met Berenice. Zij had in eerste instantie contact gehad met haar aangaande een coachingstraject en kwam zo ook meer te weten over wat een healing je kan brengen. Zij gaf aan daar heel goede ervaringen mee te hebben. Wij zijn beide drukke dames die midden in het leven staan, daar veel voldoening aan ontlenen maar ook met regelmaat aanlopen tegen frustraties, onrust en een tekort aan energie. Met haar en andere mensen in mijn omgeving is “het vinden van balans tussen werk en privé en dichter bij jezelf komen” een dankbaar onderwerp van gesprek. Ik heb ondertussen ook twee keer een healing gehad (op afstand). Ik merk dat ik innerlijk rustiger ben geworden (veilig), beschouwender naar situaties en mensen kijk en meer nadenk over wat mij energie brengt en wat niet. Ik heb een aantal inzichten gekregen van Berenice die bepaalde gevoelens bevestigen of juist ontkrachten en die stof tot nadenken geven. Uiteindelijk is het zo dat je zelf invloed hebt op hoe je je leven invult en je je eigen keuzes maakt, Berenice helpt je om het pad vrij(er) te maken door blokkades en balast weg te halen. Het contact met Berenice verloopt heel plezierig. 

– dankbare moeder: ik ben dolblij met de healingen van Berenice voor onze zoon, een twintiger die tot voor kort zich isoleerde en paniekaanvallen had. Ik zie dat mijn zoon sinds de healingen minder vecht met het leven. Hij is minder angstig en is meer gegrond of op aarde. Hij is uit zijn isolement gestapt en in beweging gekomen. Berenice gaf ook ondersteunende zinnen. Dat was nuttig en fijn voor mi, zodat ik iets kon ‘doen’. En Berenice ondersteunde mij om zelf zo ontspannen mogelijk te blijven tijdens zijn paniekaanvallen, zodat zoonlief niet met mijn prikkels hoeft te dealen. 

– Mijn zus is manisch depressief en slikt hiervoor veel medicijnen. Als gevolg van een crisis werd zij weer depressief en zelfs suïcidaal. Dankzij de healingen van Berenice is de zwarte mist rondom mijn zus weer op aan het trekken. Ze is rustiger, minder apathisch en haar passieve houding is verschoven naar een actieve instelling, waarin ze weer verantwoordelijkheid neemt. Het is zo mooi om te zien hoe ze haar zorgen nu in kracht vertaalt. Ik ben Berenice erg dankbaar voor de wonderen die ze verricht.
Een trotse, dankbare zus.

 Na 2 healingen van Berenice werd mijn geliefde weer de oude, lichte, luchtige persoon met humor. Heel bijzonder te merken dat een healing zoveel effect kan hebben

– vrouw 42 jr: de healing bij Berenice heeft mij helderheid gegeven. Tijdens de healing gaat zij met je op onderzoek naar blokkades en schept op een liefdevolle manier ruimte om ze op te laten lossen