Coaching

Met minder energie meer bereiken! Wat betekent lichter leven voor jou? Minder ballast in je hoofd en je lichaam? Minder gedachten, minder last van het gedrag van anderen, minder spullen om je heen, minder kilo’s. minder lichamelijk klachten? Lichter leven betekent ook meer leven zoals bij jou past! Je bent welkom voor een vrijblijvend intakegesprek van 30 minuten om samen te bepalen of wat ik doe bij jou aansluit. De middelen die ik inzet zijn coaching en mijn helderwetendheid. Daarbij mijn kennis en ervaring over yoga en meditatie. De lengte van een sessie is minstens 60 minuten en je betaalt € 70,- per uur (vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB).
Voor zakelijke klanten is de prijs € 220,- per sessie (vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB). 
Uiteraard zijn de gesprekken ook mogelijk via de telefoon of skype!

Ervaringen van klanten:
“Berenice is een enorm gevoelsmens met een sterk empathisch vermogen. Je voelt je snel op je gemak bij haar. Ze luistert goed, analyseert duidelijk en concreet en is in staat je een spiegel voor te houden, waardoor je snel en gericht zelf aan een oplossing kan werken.” 

“Na elke coachingsessie bij Berenice ga ik met een lichter gevoel weg. Ze stelt de juiste vragen en geeft zinvolle opdrachten mee, waardoor ik in korte tijd veel inzichten over mezelf heb opgedaan en bewuster handel. Dat heeft een positief effect op de werkvloer en in mijn privéleven.